O nama


Savetovalište Entera osnovano je 14. avgusta 2006. godine u Beogradu. Naglasak u prvih pet godina rada bio je na tretmanu nehemijskih zavisnosti – patolosko kockanje i internet zavisnost, po kojima su savetovalište Entera i njegov osnivač Milan Radovanović  poznati i u stručnoj i u široj javnosti.
Od 2011. godine, savetovalište Entera počinju da razvija nove obilke rada, čime se težište rada sa tretmana bolesti zavisnosti sve više prebacuje na ostale probleme svakodnevnog življenja: anksioznost, depresija, razvoj veština  rešavanja problema i komunikacije, pomoć i podrška sportistima u cilju ostvarivanja najboljih rezultata.
Naši klijenti su porodice, parovi, tinejdžeri koji žele da se oslobode psiholoških problema da bi živeli život u kome se osećaju dobro i kojim su zadovoljni.
Tim Entere je posvećen pronalaženju najefikasnijih načina da bude uz vas u procesu promene misli, osećanja i ponašanja koja vam prave problem.
Javite nam se da procenimo problem i razmotrimo šta su opcije za rešenje problema: savetovanje, psihoterapija, koučing.
Enteru trenutno vodi tim stručnjaka: Milan Radovanović, Danijela Kodžić, Marko Braković i Ružica Madžarević. Saradnici tima su Ana Vesković i Bojana Obradović.